Daklekkage Breda

Daklekkage in breda?

Daklekkage in Breda? Wij lossen het op! Daklekkages zijn niet altijd eenvoudig te herkennen, maar kunnen toch veel schade aanrichten aan uw dak en aan het huis. Daarom is het zaak dat ze zo snel mogelijk worden verholpen. Wij zijn gelukkig altijd snel ter plaatse. Als uw dakdekkersspecialisten in de regio kunnen wij binnen 24 uur bij u in Breda zijn.

Waarom moet ik een daklekkage zo snel mogelijk aanpakken?

Een lekkage aan uw dak kan heel klein beginnen en daardoor niet zo snel opvallen, maar de schade en daaruit voortkomende kosten kunnen groot zijn. Het kan zelfs gevaar voor u opleveren. Denk aan de volgende gevolgen:

  • Scheuren en barsten in uw plafond en muur
  • Beschadiging van uw dakconstructie, rotting van houtwerk
  • Schimmelvorming
  • Schade aan inboedel onder de lekkage
  • Afbladdering van behang en stucwerk
  • Kortsluiting in elektrische apparaten en leidingen onder de lekkage
  • Verspreiding van vocht via isolatiemateriaal

Gelukkig zijn wij bij u in de buurt

Vermoedt u een daklekkage in uw huis of pand in de regio Breda? Dan kunnen wij binnen 24 uur ter plekke zijn als dat nodig is. Ook bij spoedgevallen. Als u niet weet of u een lekkage heeft, maar wel een vermoeden heeft, dan kunt u een gratis dakinspectie aanvragen, waarbij we, onder andere, zowel op als onder uw dak op zoek gaan naar lekkages en de oorzaken daarvan.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. In Breda voeren wij gratis dakinspecties voor u uit. Zo kunnen we daklekkages voorkomen door de status van uw plat of hellend dak te controleren en u te adviseren over onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard maken we alles ook netjes schoon, wat ook weer helpt om te voorkomen dat uw plat dak lekt of u last krijgt van een pannendak lekkage.

Wat als het water naar binnen stroomt?

In geval van spoed kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Wij zijn in de regio Breda zo snel mogelijk, binnen 24 uur, ter plaatse en repareren zonder omhaal uw dak. Daarna kunnen we met u een vervolgafspraak maken voor een uitgebreide reparatie of renovatie.

Waarom neemt u contact op met UniekDak BV?

Als u Breda woont kunnen wij altijd snel bij u zijn en kennen we de omstandigheden door en door. U kunt dan eenvoudig contact met ons opnemen via het formulier hieronder of telefonisch op 085 130 46 65. U kiest voor ons om de volgende redenen:

  1. Al 30 jaar uw specialist met hart voor het vak (en dak).
  2. 24/7 spoedservice, binnen 24 uur bij u ter plaatse
  3. Vooraf een lek detectie en een vrijblijvende heldere offerte
  4. 10 jaar garantie
  5. Helder, deskundig en betrouwbaar advies
  6. Efficiënte aanpak
  7. De beste materialen en vaklui
  8. Vele tevreden klanten

Wacht dus niet met actie ondernemen om uw daklekkage te verhelpen en uw dak en huis in goede conditie te houden. Wij staan in Breda altijd voor u klaar met de beste vaklui, materialen en een passie voor uw dak!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wacht, heeft u al uw GRATIS dakinspectie aangevraagd?

Open chat
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?