Daklekkage Eindhoven

Daklekkage in Eindhoven?

Daklekkage in Eindhoven? Wij lossen het op! Een daklekkage is niet alleen erg vervelend, maar kan ook grote schade aan uw dak aanrichten en bovendien uw huis, pand en bezittingen beschadigen. Als het water door uw dak heen druppelt, omdat uw plat dak lekt of u last heeft van een grote pannendak lekkage, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een expert hebben om de daklekkage op te lossen. Gelukkig zit u in Eindhoven altijd goed, omdat uw regionale expert UniekDak BV altijd binnen 24 uur ter plaatse kan zijn.

Ik vermoed dat ik een daklekkage heb, maar weet het niet zeker. Wat nu?

Als u een vermoeden heeft dat uw dak lekt, maar u het niet zeker weet, dan kunt u natuurlijk zelf actie ondernemen, of u kunt ons inschakelen om gratis te komen kijken of u last heeft van een daklekkage. Wij bieden een lekkage detectie aan nu tijdelijk voor maar € 197,-, met daarbij deskundig en betrouwbaar advies door echte vaklui. Met onze 30 jaar ervaring en expertise lokaliseren we de daklekkage snel en kunnen we met u een duidelijk en vrijblijvend reparatieplan, inclusief offerte, overleggen.

Als u zelf aan de slag gaat om te controleren of u een daklekkage heeft, of gewoon meteen wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, wat de kosten zijn of een afspraak voor reparatie wilt maken, let dan op de volgende signalen:

  • Uw plafond bevat vochtplekken, scheuren of afbladderend pleisterwerk.
  • De muren bevatten vochtplekken, het behang bolt op of laat los, stucwerk bevat barsten of brokkelt af.
  • Uw vloer bevat vochtplekken, houten en laminaatvloeren bollen op.
  • Er vindt schimmelvorming plaats die niet anders is te verklaren.
  • U heeft last van beschadigde elektrische apparatuur op een vaste plek.

Ik heb enkele van deze signalen gezien, wat doe ik nu?

Een kleine lekkage kan snel groter worden, dus onderneem direct actie! Neem contact met ons op via ons contactformulier hieronder om een gratis dakinspectie plus offerte aan te vragen (gratis en vrijblijvend). Maak daarna een afspraak en wij komen bij u langs. We nemen altijd de juiste materialen mee of kunnen daar snel over beschikken, ook als het probleem groter blijkt te zijn. 

Wij sporen het probleem op, repareren de daklekkage en geven u advies over het voorkomen van toekomstige lekkages. Wij doen dit klantgericht, maken van tevoren duidelijke afspraken met u, geven u betrouwbaar advies en hebben altijd een scherpe prijs. Ook gaan we efficiënt te werk en leveren we kwaliteit, zodat u snel uit de regen en uit de drup bent.

Waarom kies ik voor UniekDak BV?

  • Uw regionale specialist, binnen 24 uur bij u in Eindhoven
  • 30 jaar ervaring
  • 10 jaar garantie
  • Visueel Lek Detectie met deskundig en betrouwbaar advies en gratis vrijblijvende offerte
  • Efficiënte werkzaamheden door gepassioneerde vaklui
  • 24/7 Spoedservice
  • Vele tevreden klanten in en rondom Eindhoven

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wacht, heeft u al uw GRATIS dakinspectie aangevraagd?

Open chat
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?