Reinigen en Impregneren 

Reinigen en Impregneren

Doordat uw dak jaarlijks met vele weersomstandigheden en seizoenen te maken heeft, kan de kleur van uw dakpannen aanzienlijk veranderen. Algen en mos hechten zich aan uw dakpannen en ook zure regen en UV straling van de zon zorgen voor een verkleuring. Wanneer uw dak nog in prima staat is maar u zich stoort aan de verouderde kleur dan is een complete dak reiniging i.c.m. een eventuele coating de oplossing.

Uw dak wordt eerst grondig gereinigd waarna u de keuze maakt hoe u de pannen laat na behandelen. Dit is mogelijk met een water- en vuil afstotende coating waardoor uw dak er langer als nieuw uitziet en algen en mossen zich voorlopig niet laten zien. Uw dak ziet er dan weer als nieuw uit zonder dat er hoge kosten aan verbonden zijn.

Staat van uw dakpannen

De staat van uw dak is van groot belang bij de keuze om uw dak te laten reinigen. Niet alle daken kunnen gereinigd en gecoat worden doordat deze te ver zijn beschadigd. In dit geval kunt u ervoor kiezen uw complete dak te laten vervangen of alleen de dakpannen. Bent u niet zeker van de staat van uw dakpannen dan helpen we u graag door uitleg te geven over de staat van uw dak. Vraag direct een dakinspectie aan voor een gratis keuring van uw dak.

Voordelen dak reiniging

Mits uw dak aan alle voorwaarden voldoen dan komen we graag langs voor het maken van een offerte. U maakt bij het reinigen van uw dak gebruik van de volgende voordelen:

  • Een nieuwe uitstraling van het dak
  • Een stijgende woningwaarde
  • Goedkoper dan een nieuw dak
  • Binnen een dag gedaan
  • Bescherming tegen algen en mossen