Nieuw Platdak

Nieuw Platdak​

Nieuw plat dak nodig? Het plat dak is een veelvoorkomend soort dak in Nederland. Er is veel variatie in de vorm van een plat dak en bovendien is het gedurende het hele jaar blootgesteld aan alle mogelijke weersomstandigheden. Een nieuw plat dak dient daarom goed aangelegd en onderhouden te worden.

Een nieuw plat dak gaat meestal zo’n 20 jaar mee. Echter met goed en regelmatig onderhoud en tijdige restauraties kan een nieuw plat dak vaak langer mee. Laat daarom op een plat dak regelmatig door ons een gratis dakinspectie uitvoeren om lekkages en andere schade te voorkomen en tijdig te herstellen.

Mocht u toch een nieuw plat dak nodig hebben omdat uw oude plat dak op is, of omdat u een nieuw pand of een aanbouw heeft gebouwd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij 30 jaar ervaring hebben en zeer veel tevreden klanten, kunnen wij u deskundig advies uitbrengen. We doen dat gratis en vrijblijvend, met een inspectie ter plekke, en een vrijblijvende offerte.

materiaalkeuze

Voor de optimale oplossing voor een nieuw plat dak is de keuze van het materiaal essentieel. Er zijn meerdere mogelijkheden, en ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Dit zijn de meest gebruikte materialen:

  • Bitumen: een materiaal met goede prijs kwaliteit verhouding, dat betrouwbaar is en zo’n 25 jaar mee kan. Dit materiaal is een bijproduct van de productie van ruwe aardolie en de meest voorkomende variant op het dak. Het is zeer waterdicht en makkelijk aan te brengen.
  • PVC: Dit materiaal, dat in meerdere kleuren te krijgen is, kan beter tegen warmte en uv-straling en heeft het een hogere isolatiewaarde. Hoewel het relatief duur in de aanschaf is, is aanbreng, onderhoud en reparatie makkelijker en gaat het vrij lang mee, waardoor u op lange termijn voordeliger uit bent.
  • EPDM dakbedekking: Een rubberachtig materiaal dat zeer flexibel aan te brengen is en tegen zeer hoge temperaturen is bestand. Dit materiaal gaat zeer lang mee (35 jaar). Ook is het materiaal makkelijk aan te brengen en bovendien is de aanleg van een nieuw plat dak zeer goed voor te bereiden, waardoor u zo min mogelijk overlast heeft.

Waarom laat u ook uw plat dak door Uniekdak leggen?

Ieder dak is uniek, en dat geldt ook voor uw plat dak. Een plat dak gaat minder lang mee dan een hellend dak. Daarom is onderhoud en een perfecte aanleg van cruciaal belang. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en de beste vaklui in huis, met een passie voor uw dak. Daarnaast werken wij met de beste materialen. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor uw plat dak.

Als u ons inschakelt, komen wij gratis en vrijblijvend langs om de situatie te inventariseren. Aan de hand hiervan kunnen wij u deskundig en betrouwbaar advies geven over uw dak en de materialen. We brengen daarna vrijblijvend een offerte aan en zorgen dat de klus snel, zeer goed en voor een scherpe prijs wordt uitgevoerd. Daarna bieden we 10 jaar garantie.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wacht, heeft u al uw GRATIS dakinspectie aangevraagd?

Open chat
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?