Daklekkage 

Daklekkage

Een lekkage is zeer vervelend en kan behoorlijk in de kosten lopen. Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen onweersbuien, seizoenswerking van uw dak en bovendien wordt hiermee de levensduur aanzienlijk verlengd. Helaas kan het zelfs bij de beste daken voorkomen dat er eens een daklekkage ontstaat. Omdat veel lekkages ontstaan of aan het licht komen bij onweersbuien en storm hebben we de lekkage spoedlijn in het leven geroepen. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op 085 130 46 65.

Stormschade

Bij stormschade aan uw dak is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Ga niet zelf het dak op en bel onze spoedlijn voor informatie. Wanneer de situatie er om vraagt dat er iemand van ons langs komt dan staat er binnen 1 dag iemand bij u op de stoep. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van een rapport voor de verzekering dan helpen we u graag. Al onze medewerkers hebben ervaring met verzekeringswerk. Om er zeker van te zijn dat de stormschade goed wordt opgelost kunt u het best de onderstaande stappen volgen.

Onze werkwijze

Omdat een daklekkage verschillende oorzaken kan hebben en op verschillende plekken kan voorkomen is de ervaring die iemand heeft met daklekkages van grote waarde. De meest kwetsbare plekken zijn de nok, loodafdichtingen, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. 

Om te beginnen is het belangrijk om te achterhalen waar het lek vandaan komt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van daklekkages en weten d.m.v. de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is.