Daklekkage

Last van een Daklekkage?

Het is prettig als uw dak goed onderhouden is en uw huis beschermt tegen alle invloeden van buitenaf, maar soms gaat het mis. Als u vocht onder uw dak ziet of merkt dat er water naar binnen druppelt, heeft u waarschijnlijk last van een daklekkage. Kom dan onmiddellijk in actie!

Een lekkage is zeer vervelend en kan behoorlijk in de kosten lopen. Ook kan een lekkage schade veroorzaken aan de constructie van uw dak, aan uw huis, inboedel, isolatie, elektra, stucwerk en vloeren.

Voorkomen is beter dan genezen.

Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen weersomstandigheden en de invloed van de seizoenen op uw dak. Bovendien wordt door goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengd. Wij bieden dan ook niet voor niets onderhoudscontracten aan (waar u hier meer over kunt lezen).

Helaas kan het zelfs bij de beste daken voorkomen dat er een daklekkage ontstaat. Dus wanneer u vermoedt dat er toch een lekkage is, maar de nood niet direct aan de man is, kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij controleren uw dak dan ook op lekkages, waarbij we speciale aandacht besteden aan zwakke plekken. Zo kunnen we lekkages oplossen als ze nog klein zijn

Snel op locatie

Dankzij onze snelle service kunnen wij binnen 24 uur op locatie zijn. Dit betekent dat we snel schade kunnen verhelpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel een daklekkage vaststellen en opsporen. Als dit nodig is voeren we natuurlijk ter plekke nog een (nood)reparatie uit. Indien het iets minder hoge nood betreft, maken we na de inspectie een geheel vrijblijvende offerte om de schade of de daklekkage vakkundig, duurzaam en vooral goed op te lossen.

Onze Werkwijze

UniekDak B.V. is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring als dakdekker. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Bij ons wordt u altijd direct geholpen op een professionele en efficiënte aanpak.

Omdat een daklekkage verschillende oorzaken kan hebben en op verschillende plekken kan voorkomen is onze 30 jaar ervaring en deskundigheid van onschatbare waarde. De meest kwetsbare plekken zijn de nok, loodafdichtingen, platte daken met loopvlakken, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. 

Om te beginnen is het belangrijk om te achterhalen waar het lek vandaan komt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van daklekkages en weten d.m.v. de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is.

Daklekkage Lek Detectie Door Middel Van Een Thermische Camera Inspectie Nu Tijdelijk Voor € 197,-

Heeft u een daklekkage en wilt u duidelijk weten waar presies de oorzaak vandaan komt? Vraag dan vandaag nog om een lek detectie. Wij vragen hiervoor een eenmalig tarief van € 197,- inclusief voorrijd kosten, beeld materiaal en een geheel vrijblijvende offerte!

Daklekkage Spoed

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Daarom hebben we de lekkage spoedlijn in het leven geroepen. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op 085 130 46 65. 

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing.

Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Ga niet zelf het dak op en bel onze spoedlijn voor informatie. Wanneer de situatie er om vraagt dat er iemand van ons langs komt dan staat er binnen 1 dag iemand bij u op de stoep.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wacht, heeft u al uw GRATIS dakinspectie aangevraagd?

Open chat
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?