Over ons

Over ons

Uniekdak BV is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in die meer dan 30 jaar dan ook vele tevreden klanten erbij gekregen. 

Hierdoor hebben we natuurlijk wel een naam en reputatie hoog te houden. En daar werken we iedere dag net zo hard aan als aan alle klussen op de daken. Wij zetten daarom alleen de beste vaklui in, met grote deskundigheid en een goed gevoel voor uw wensen.

Dit doen we met specialisten die allemaal een passie hebben voor het vak (en dak). Door deze ervaren vaklui kunnen we elke klus aan en is geen klus te gek voor ons. Zolang het met uw dak te maken heeft, staan wij voor u klaar!

Wat kan Uniekdak allemaal doen?

Het doel van onze onderneming is te zorgen dat uw dak uw huis en leven daarin perfect beschermt. Wij willen daarom zorgen dat wij uw dakwerkzaamheden goed, efficiënt, snel, met de beste vaklui en de beste materialen, en tegen een scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Onze specialiteit is… uw dak. Denk daarbij aan renovaties, dakbedekking, lood & zinkwerk, schoorsteen renovaties, nokvorsten en vogelwering. Ook kunt u ons inzetten voor onderhoud en voor reinigingen, en voor alle andere klussen op en rondom uw dak.

Geen enkele klus op het dak is ons te gek. Wij werken met de beste materialen en modernste technieken. Omdat het voor u belangrijk is dat een klus op topniveau wordt uitgevoerd zonder dat u daar veel overlast door ervaart, zorgen wij altijd voor een grondige voorbereiding en een efficiënte manier van werken. 

Scherpe prijs en een betrouwbaar advies.

Wij zorgen natuurlijk voor topkwaliteit. Uw dak verdient dat, en met onze ervaren en gepassioneerde vaklui kunnen we ook niet anders. Wij denken echter ook aan u en aan uw portemonnee. Daarom staan uw wensen en behoeften voor ons voorop. Voor iedere klus zorgen wij voor een scherpe prijs. 

Ook bieden we voordelige onderhoudscontracten aan en hebben we mooie deals als u werkzaamheden wilt combineren. Er is van alles mogelijk.

Door onze 30 jaar expertise kunnen wij u het beste advies bieden. Wij kijken altijd eerst gratis naar de status van uw dak, met onze gratis dakinspectie, en stellen daarna een betrouwbaar, helder en deskundig advies op. Ook als u geen verdere werkzaamheden plant kunt u altijd terecht bij ons voor onze gratis dakinspectie!

Uniekdak in getallen:

In 30 jaar tijd kunnen wij inmiddels zeer mooie cijfers laten zien:

  • Uniekdak staat al meer dan 30 jaar op het dak
  • En geeft 10 jaar garantie
  • Wij voeren jaarlijks meer dan 250 dakrenovaties uit
  • Jaarlijks verhelpen wij meer dan 900 lekkages.
  • We hebben daarmee meer dan 4500 tevreden klanten
  • En we zijn 24 uur per dag; 365 of 366 dagen per jaar bereikbaar

Wilt u ook in dit rijtje komen te staan? Vraag dan nu een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over ons bedrijf? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@uniekdak.nl en wij komen er op terug.

In geval van spoed kunt u altijd terecht bij onze alarmlijn: 085 130 46 65

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wacht, heeft u al uw GRATIS dakinspectie aangevraagd?

Open chat
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?